MagyarEnglish
glashutter@glashutter.hu+36 25 231-944
Komplex technológia ömlesztett anyag szállítás problémájára
Minősítések

Minőségpolitika

A GLASHÜTTER Kft. vezetősége tevékenységi területén az alábbiakban határozta meg környezeti és minőségpolitikáját:

A Társaság vezetése a megrendelői megelégedettséget tükröző, kölcsönösen előnyös üzleti kapcsolatok megteremtésére törekszik.

Célunk, hogy a Társaság szakmai hírneve biztosítsa partnereink tartós bizalmának elnyerését, minőségképességünk és versenyképességünk megőrzését, javítását.

Szolgáltatásaink állandó fejlesztése, partnereink és munkatársaink folyamatos képzése jelent megbízható alapot a megrendelői igények és elvárások maradéktalan teljesítéséhez.

Integrált Irányítási Rendszerünket az MSZ EN ISO 9001:2015 és az MSZ EN ISO 14001:2015 szabványok követelményeinek megfelelően alakítottuk ki, és eredményességét folyamatosan továbbfejlesztjük.

Vállaljuk, hogy tevékenységünk során minden körülmények között, a lehető legnagyobb mértékben:

A Társaság vezetése elkötelezett az integrált rendszer folyamatos fejlesztésére. Ennek érdekében a rendszer eredményességének fokozására évente konkrét környezeti és minőségcélokat határoz meg és tesz közzé, amelyek teljesülését figyelemmel kíséri.

 

„Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk , hogy cégünk 2010 óta az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer követelményeinek megfelelően működik.

 

A rendszer és tevékenységünk fejlesztéséhez elengedhetetlen partnereik véleményének ismerete.

Annak érdekében, hogy szolgáltatásainkat még magasabb színvonalon tudjuk biztosítani, kérjük, hogy a alábbi linkeken található űrlapot kitöltve elérhetőségeink valamelyikére visszajuttatni szíveskedjenek.

Szívesen veszünk továbbá egyéb javaslatot, véleményt az integrált irányítási rendszerrel kapcsolatos kérdésekben

A továbbiakban rendszeres tájékoztatást nyújtunk ügyfeleink részére megújult honlapunkon keresztül, ahol szolgáltatásaink és a fent említett minősítéseink is részletesen megtekinthetők.”