MagyarEnglish
glashutter@glashutter.hu+36 25 231-944
Komplex technológia ömlesztett anyag szállítás problémájára
Minősítések

Porrobbanásbiztos cellás adagoló

A GL-CA-ex típusjelzésű porrobbanásbiztos cellás adagoló robbanás és tűzveszélyes környezetben is biztosítja ömlesztett anyagok, valamint por- és szemcsésáruk, granulátumok egyenletes adagolását. A tűzbiztos műszaki megoldásban a továbbítandó anyagok adagolását az adagoló házba épített cellákra osztott forgó adagoló végzi. A tűzbiztos adagoló tengely megfelelő irányú forgatásával a beadagolt anyagot az adagolóra szerelt kiömlő nyílás felé továbbítja. A porrobbanásbiztos cellás adagoló feladata a továbbítandó anyagok egyenletes adagolása anyagtovábbító rendszerbe.

A forgó kerék a legfontosabb eleme a cellás adagoló porrobbanásbiztos megoldásának. Ezért nagy odafigyeléssel kell megtervezni és elkészíteni. A tűzbiztonságra törekvés mellett a továbbítandó anyag jellemzőitől is nagymértékben függ a forgó kerék kialakítása. A forgó rotor lehet állítható lapátos és fixlapátos, és a lapát acél, gumi vagy egyéb bevonatot is kaphat. A meghajtása pedig lehet közvetlen tengelyre fűzött, vagy akár lánchajtás is.

Egyedi igénye szerint tervezzük meg, és gyártjuk le porrobbanásbiztos cellás adagolóját, és természetesen vállaljuk az adagoló helyszíni beépítését is.

Az adagoló szabványos alkatrészeinek révén utólagos gyártással is tudjuk biztosítani az alkatrészek pótlását tűzbiztos termelése zavartalan folytatásához.

A tűzbiztos cellás adagoló jól alkalmazható:

A munka biztonságos végzéséhez megbízható adagolóra van szükség.

Felhasználó gazdasági ágak:

A porrobbanásbiztos cellás adagoló jellemzői:

Az Atex II porrobbanásbiztos kivitel opcionális kiegészítője:

A porrobbanásbiztos cellás adagoló főbb alkotóelemei

Kattintson a további képekért!
  • Cellás adagoló ház (Álló rész)
  • Cellás kerék (Rotor)
  • Véglap, tömítéssel
  • Hajtás elem

Nézze meg tűzvédelmi megfelelőségi tanúsítványunkat a tűz- és robbanásveszélyes környezetben alkalmazásra kerülő gépek, készülékek és berendezések vizsgálatáról és tanúsításáról.

Megoldjuk ömlesztett anyag szállítási problémáját?

Az Ön neve*:
Cég neve*:
E-mail címe*:
Telefonszáma:
Érdeklődése leírása*:
Mellékletek csatolása:


Kérjük a *-gal jelölt mezőket mindenképp töltse ki!
Adatait bizalmasan kezeljük. Harmadik félnek nem adjuk ki.
2 munkanapon belül válaszolunk Önnek..